Общината продължава да спестява от почистването на боклука в Столипиново

Каква е причината да не се чисти по график Столипиново?

Контейнери в Столипиново

Нов сигнал постъпи на редакционната ни поща от наш читател.

Снимка: от читател

Публикуваме сигнала без редакторска намеса:

Здравейте, вие сте поредната медия на която изпращаме сигнал за непочистените боклуци, но явно за част от медиите това вече не е новина или премълчават по някакви причини. Счупени и изгнили казани, унищожени блокове, навсякъде тече питейна и отходна вода, цял Пловдив изхвърля опасни отпадъци в квартала, а най-бедните се топлят с тях. Това е обществена тайна, но голямата истина е, че всеки обвинява малцинствата за това, дори и като няма как да са виновни за нещо такова. Снимките са от миналата седмица, където вече над 2 седмици не е минавал камион за почистване.

Снимка: от читател

Източникът не е посочил адреса, но видно от снимките, мястото е на ул.”Батак”, тоест, на метри от пазара и училище “Пенчо Славейков”. Целият ЕС се бори срещу мръсния въздух, харчат се милиарди за по-чиста планета, но явно Столипиново не е част от тази планета?! Съзнателното допускане на такива гледки около училищата е да нормализират за децата това още от ранна възраст, за да не възразяват в бъдеще.

Очевидно от години съзнателно не се иска да се намери решение за този проблем с боклука. Животите на хората е обречен на това. Измислили са си тактиката да се оправдават, че те чистили, а хората не пазели чисто. Както и ВиК са подменяли тръбите, а УЖ хората ги крадели. И всичко това го правят с благодарение на една част от медиите, които от десетилетия разпространяват невярна и заблуждаваща информация на аудиторията.

Всички права запазени: Филибелилер.
Позволява се препечатване само с упоменаване на източника и онлайн препратка.

Leave a Reply