Режима на апартейд вече и в Столипиново

Ще бъде ли освободен квартала от този режим?

На ул. Крайна №12

Докато някои новоизлюпени политици, като Слави Трифонов говорят за Марс, гражданите в същата държава се борят за нормален човешки живот.

В квартал Столипиново, Пловдив, повече от две седмици не се събират и извозват боклуците.

След сигнал от медията ни до общинската фирма „Чистота“, отговарящият за района се свърза по телефона с главния редактор и поиска среща. На срещата началникът се държеше така, сякаш е нещо повече от живущите в квартала. Дори си позволи да обиди, че хората в квартала били невъзпитани. Смятаме да добавим това към делото, което ще заведем за несправяне със задълженията на фирма „Чистота“.

След сигнала на „Филибелилер“

След срещата с „Чистота“ беше изпратен само един камион, след което повече и не се върна за да събере остатъка от сметището на улица Крайна №12.

Не само Крайна №12 е в това състояние.

Сметище и на Крайна №2
Ул.Крайна при блок №4003
Улица „Ландос“
По-нататък по ул. Ландос

Дело ще има срещу фирма „Чистота“ за некачествена работа, като ще бъдат описани и други отделни факти и доказателства. Юристите, които поемат делото поискаха седмица да се запознаят ясно и точно със задълженията на почистващата града ни фирма.

Всички права запазени: Филибелилер.
Позволява се препечатване само с упоменаване на източника и онлайн препратка.

Един коментар

  1. Ние живеещите на ул.донбас..бяхме също като в крайна и Ландос тънехме в .боклуци беше затворена почти цялата улица направих жалба до кметството на район Източен Пловдив .лично съм .ходил.до.зам.кмета Ерол садьков. Който обеща .че ще сложи..контейнери. зад блока наул.възход но уви той излъга и не ми даде никакъв.отговор.на..моята.жалба .аз имам снимки с които мога да докажа..тая несправедливост сьжелявам.че.имаме.такива.кметове

Leave a Reply