Анкета сред столипиновци разкрива интересни тенденции преди изборите

Фейсбук анкета

Предизборна анкета, проведена сред 97 участници в Столипиново, показва интересни тенденции преди предстоящите избори. Резултатите от анкетата, извършена от Filibeliler.com разглеждат гласовете на участниците и тяхното отношение към различните политически партии в квартал Столипиново.

Според данните, над 68% от участниците изразяват подкрепа за партията ДПС, като тя събира най-голям процент на гласовете. Следват “Браво, Пловдив” с около 6.19% и ПП/ДБ с около 2.06% от гласовете.

Въпреки това, не трябва да бъде пренебрегнато, че 18.56% от участниците отбелязват, че няма да гласуват. Това подчертава важността на усилията за мобилизиране на този голям процент сегмент от избирателите.

Анкетата също така отразява разнообразието на политическите предпочитания с множество партии, включително ГЕРБ, Съединени за Пловдив, Възраждане, БСП и Левицата, всички с по 1.03% от гласовете.Изследването предоставя ценни данни за представителството на различните политически сили преди изборите и дава на избирателите възможност да се запознаят с текущите тенденции.

Видео графика

Leave a Reply