Още един вносител на боклук в Столипиново

Наш читател е заснел пореден нарушител, който внася боклука си в квартала.

Рег.номер: РВ-1912-МВ

Наш читател ни изпрати пореден нарушител, който е заснел да си изхвърля строителните отпадъци в квартал Столипиново.

Пловдивчанинът, който управлява японския джип Тойота с регистрационен номер РВ•1912•МВ е решил, че безплатно може да си изхвърли цяло ремарке боклук в квартала, вместо да си плати таксата и да си го изхвърли на определени за целта места, както си е платил на работниците, които се виждат на видеото.

Нарушението е извършено на 27.01.2022(петък) в 11:15ч.

Община Пловдив ги слушаме от години, че все имали някакви несбъднати мечти да поставят камери и да увеличат щата на общинска охрана за да хванат такива, които вече нашата медия и гражданите многократно сме ги засичали, дори изпращали сигнали до общинските власти, от които нямаме информация, дали изобщо са съставени някакви актове.

Точно заради причината, че общинските власти не ни информират за подадените сигнали към тях, дали нарушителите са наказани по някакъв начин, ни довежда до мисълта, че властите умишлено превръщат квартала в депо за отпадъци и използват това за да синоравят медиен пияр и целта е да покажат на обществото, че те чистят, а хората в квартала цапат.

Жителите на квартала подадоха протестно предложение с 624 подписа до кмета на града и общинския съвет заради боклука в квартал Столипиново. Сряда е последен ден и изтича последният законов ден да получат отговор. Ето и протестната подписка в детайли:

Leave a Reply