Разрушаваме и си тръгваме, като в Близкия изток!

Наш читател, днес ни изпрати снимки с оплаквания за съборените гаражи и павилиони. Ето от какво е недоволна госпожа М.Д., която изрично настоя да не се изписват пълните й имена:

“Здравейте на целият екип на Филибелилер. Изпращам ви снимки от улица Славия, която се намира точно срещу пазар “Столипиново”.

През лятото, общината събори гаражи, кафенета и павилиони пред нашият блок, зарадвах ли се – и Да, и Не! Да, защото очаквах, когато се покажа на терасата ще има по-обширна и по-красива гледка и място за паркиране. Не, защото хората, които си изкарваха препитанията от тези павилиони, вече някои от тях започнаха да емигрират. Тоест, поредните ми съседи вече ги няма.

Общината дойде, бутна и си тръгна.

Забелязвам, че общината използва тактиката в Близкия изток: “Разрушаваме и си тръгваме”.

Разрушиха всичко и оставиха гледката, все едно е имало въздушно нападение над нас. Сигурно са очаквали да открият петрол, но като не са успяли да открият, зарязали са всичко и са се прибрали.

Добре, но ние тук не сме друга държава, какво чакате за да оправите 50 метровия асфалт?

Плащаме огромни данъци за автомобила, местни данъци и такси, а виждаме по новините, как се хвалите, че правите и ще правите паркове в другите части на района.

Съвземете се господа управляващи, не сте на поста за да обслужвате с двоен стандарт. Очакваме равенство, уважение и най-вече да си свършите започнатото, а не да чакате към края на мандата да пооправите някои неща, за да се харесате на хората тук.

Тук хората повечето вече са видяли и живеят в Западна Европа, могат да сравняват вашето и тяхното управление, уважение и посрещане!”

Срещу пазар “Столипиново”

Един коментар

Leave a Reply