Общински съветник на Пловдив е бил фалшив герой (ВИДЕО)

Така е озаглавена публикацията на адвокат Бояджиев, който е споделил видео на товарен бус с който нелегално се изхвърлят материали с неясно съдържание.

Снимка: Атанас Бояджиев

Ето какво написа адв. Атанас Бояджиев на страницата си във фейсбук:

Фирмата на общинския съветник Георги Величков “КЛИЙНЪР ГРУП” ООД, си изхвърли за пореден път боклуците в Столипиново. За пореден път!
И докато ние се борим за чист град и въздух, почистващата му фирма си почисти микробуса от боклуците в Столипиново!

За тези действия на служителите на фирмата на общинския съветник от коалицията “Ние, гражданите” Величков ще настоявам за най-суровата глоба.

Обществото ни има нужда от честни и отговорни общественици и съветници, а не от фалшиви герои.

Свързахме се с адвокат Бояджиев, като го попитахме, дали ще подаде сигнал за това нарушение.

Ще сезирам Кмета, Общински инспекторат, полиция, ако трябва и Папата. Този е фалшив герой., заканва се адвоката, който е и активен общественик.

На 13 ноември 2022 година, общинския съветник Георги Величков също беше споделил пост във Фейсбук за квартала. Само че там се представяше за защитник на района.

От справка на търговския регистър се вижда, че съветникът лично не фигурира поименно във фирмата. Но видно е, че това им е семейната фирма.

Утре ще се опитаме да се свържем и със самият общински съветник, за да видим, какви ще са му обясненията за случая, както и дали знае, че семейната му фирма извършва такова голямо нарушение?!

Един коментар

Leave a Reply