В Германия 15 годишна майка и бебето й днес ще бъдат отнети от немските власти

Бабата се бори бебето да остане при нея за да го отгледа.

Немските власти днес ще отнемат 10 месечното бебе Доганай от баба му, която се грижело за пеленачето във Вупертал/Германия.

Майката е подала сигнал до институциите и поискала детето да бъде взето от бабата за да се грижи за детето си. Бабата отказвала да го даде, заради основателни според нея ред причини.

Любовната афера между 15 годишната нашенка Бейтюл и 17 годишният румънец Серкан е започнала в училище.

Семейството на булката твърди, че румънецът е имал преди това още любовни драми и с други момичета, също на малка възраст, като Бейтюл, както и няколко повдигнати обвинения за интимни връзки с малки момичета. Освен Доганай, румънеца е бил баща на още едно дете от друга ученичка, твърди семейство, което показват и като най-важно основание да не приемат Серкан за зет.

Младежът не е получил присъда за предишните и настоящи повдигнати обвинения, поради факта, че Казановските му прояви са извършени от непълнолетен, добавят още родителите на малката майка.

Бейтюл е родена в Германия и е германски гражданин. Запознава се с румънеца в училище и училищната любов се стига до появата на невинното бебе Доганай. Семейството на детето майка не се съгласяват дъщеря им да се омъжи на тази ранна възраст, но колкото и да се противопоставят, влюбената Бейтюл напуска майчината къща и забягва в град Солинген, къде живеел румънецът, баща на бебето й. След дълги спорове между дъщерята и семейството й, както и отказът й да се прибере, майката задържа бебето с цел да предпази и възпита внукът си от този вид баща, който според тях още на тази възраст е бил криминално проявен.

Бейтюл е подала сигнал до немските институции, че бабата не й давала бебето. Властите днес ще приберат не само детето, но и майката, които ще бъдат, както под тяхна закрила, така и под 24 часово наблюдение, майката да не избяга с бебето си. Била е предупредена също, че ако реши да избяга, този път ще й бъде отнето и детето.

Семейството на младата майка твърди, че ще потърси адвокатска подкрепа за да вземе Доганай и да се грижи за него.

Екип на Филибелилер ще следим как се развиват нещата и ще поискаме от немските власти да ни бъде предоставена допълнителна информация по случая.

Leave a Reply