Джамбазки с ядрено оръжие срещу протестиращи

Трябва ли да си зададем въпроса: “Джамбазки ли е каналът за продажбата на българските паспорти на терористите и той ли намира клиентите на Каракачанов”?

Пита ме се, дали лекият терористичен акт на Джамбазки с бомбичките, не е от контактите му с такива хора.

Джамбазки в Covid забрадка

Както вече бяхме ви съобщили, избягалият от военна служба и хванат да шофира пиян Ангел Джамбазки, беше атакувал български граждани, които с цялото си демократично право протестират срещу лошото и безнаказано управление и недоволството им от ВМРО, които са част от управлението на страната.

Ето и видеото от бомбената атака на Джамбазки

Евродепутатчето се оправдава днес, че хвърлянето на бомби от сградата на ВМРО е било с цел да предотврати нападение и нахлуване в сградата, където принципно е забранено да се събират по време на пандемията, тъй като лицата там, биха могли да проведат срещите си и онлайн, чрез видео конферентена връзка. Също така, лицата събрали са се в сградата тогава са били без маски, което също създава риск за разпространение на китайския вирус.

Оправданието за мятането през прозореца на избухливи и запалителни вещества е толкова смешно, както и наказуемо(не и в България за политици), че се е самоотбранявал, че се чудя, дали, ако утре се влезе в сградата, няма да използва и ядрени бомби срещу протестиращите?

Водещият журналист Хекимян е задал въпрос на пияницата депутат, “Хвърлянeтo нa бoмбички дa нe e някaкъв кoмплeкc зa тoвa, чe нe cтe зaвършили кaзaрмa“?


“Aз cъм чoвeкът, кoйтo взe рeшeниe дa зaщити нaшaтa coбcтвeнocт. Зaщo ми зaдaвaтe въпрocи тип Нaтaлия Кoбилкинa”, пък пoпитaл Джaмбaзки вoдeщия.

Проверих в гугъл, коя е тази Наталия, след отговора на зам. председателят на ВМРО към Хекимян, оказа се че е сексоложка, секс инструктор, които имат нужда от незадоволение в интимния си живот се записват за обучение при нея.

Такъв отговор, такава защитна опция на Ангелчо ни довежда до мисълта, че този човек с доста мъжествени недостатъци, които си ги архивираме. Това, което можахме да си съхраним в архива за него са:

Комплекс за саморазправа към по слабите(малцинствата). Липса на отговорност при шофиране. Чувство на безнаказаност(шофиране в нетрезво състояние и хвърляне на бомбички). Липса на мъжественост(фен на Наталия Кубилинска).

Leave a Reply