Брокер с най-много продадени имоти в Изгрев и Столипиново

Казвам се Милена А. и съм брокер в Агенция за недвижими имоти „ Явлена“. Работата на брокера е свързана с посредничество при покупко-продажби на земи и сгради, строителство, наемни отношения и други сделки с недвижими имоти.

Правим проучване на пазара за намиране на най-подходящите оферти според очакванията на клиентите, както организиране и провеждане на огледи.

Също така осъществяваме контакти и поддържаме добра база данни с клиенти. Консултираме клиентите относно възможностите за кредитиране, предлагани от различни банки.

Районите ни за действие не са конкретни и освен в Пловдив и България работим и с клиенти от Германия, Англия, Франция и други.

Лично аз, като брокер съм в добро сътрудничество с клиенти от квартал Изгрев и Столипиново в гр.Пловдив, както и с такива, които живеят и работят в чужбина. Над 60% от редовните ми клиенти са точно от този район на Пловдив заради ниските цени на имотите в този район, които предлагаме.

Услугите които предлагаме са напълно професионални и препоръките от мои клиенти са добър критерии за моята работа. Затова предлагам сътрудничество с вас изцяло в интерес за безпрепятствено започване и приключване на сделка при покупко-продажба или наем на имот.

Всички мои клиенти могат да ме потърсят за въпроси и предложения на телефон : +359 895 587 792 .

Материалът е рекламен

Leave a Reply