Общински инспектор за “Чистота”: “Няма как дясната ръка да санкционира лявата”

Проверка на място след сигнал се оказа напразна

Вчера от редакцията ни подадохме сигнал по телефона в “Общински инспекторат-Пловдив” затова, че от седмица на улица Крайна 12-14 не се събира боклука, а камионите на КМД си обикалят в квартала празни, за което стана свидетел днес и проверяващия от инспектората.

Инспектора, който беше на място и се увери, че ОП”ЧИСТОТА” не събират отпадъците, каза:

То се личи от космоса, че боклука не се извозва от дълго време.

Според официалните данни на ОП”ЧИСТОТА”, боклуците в квартала се извозват 365 дни в годината, включително и през празничните дни, което вече многократно сме доказали, че това няма нищо общо със самата истина. Това ни кара да се усъмним, че схемата с боклука е доста печеливша за някои властимащи, като и не съществува такава институция в България, която да ги провери.

Ул.Крайна(18.07.2023)

Когато попитахме инспектора, дали ще има някакво наказание за това, че боклука не се извозва, инспектора каза, че “няма как дясната ръка да накаже лявата”.

Между другото, дори и след проверката, боклука все още не е вдигнат и жителите на района са длъжни да дишат миризмата в жегата.

Ул.Крайна(17.07.2023)

Докато управляващите партии се преструват, че са демократи, това с боклука и рязането на дърветата доказва противното.

Страната ни върви повече към диктатура, отколкото към демократична насока. Докато се прибират такси от гражданите за зелена енергия за да се опази природата, нашите ненаказуеми диктатори оставят боклука в града не събран, и унищожават зелените площи, режат вековните ни дървета.

Leave a Reply