Кмета Стоянов на лов за замърсители в Столипиново

Днес по време на проверки в квартала г-н Иван Стоянов, кмет на район “Източен”, собственоръчно залови няколко замърсители на квартал Столипиново.

Фирмен камион от Пловдив с 62 чувала строителен отпадък е хванат на местопрестъплението, като са повикани полиция и Пловдивски инспекторат, които съставят акт на извършителя.

По-късно през деня кметът прави втори обход заедно със служители на ОП “Чистота” и хваща местен кираджия, който е бил нает за превозване на отпадъци.

Предоставиха ни кадри от разтоварването на отпадъците сред морето от други боклуци.

Каруцата е заснета на бунището на ул. Крайна, и е конфискувана от общината. Отнесена е с паяк.

„Подобни  проверки ще продължават и районната администрация ще бъде безкомпромисна към всички нарушители. Както към физическите лица, които замърсяват квартала, така и към фирмите, опитващи се да изхвърлят отпадъците си в „Столипиново“. Сърдечно благодаря на Шесто РУ, Общинска полиция, ОП „Чистота“ и Общинския инспекторат за бързата реакция и адекватна намеса“ – заяви г-н Стоянов.

От “Филибелилер” подкрепяме инициативата на районната администрация. Крайно време е на замърсителите да им стане ясно, че кв. Столипиново не е мястото за изхвърляне на излишните им отпадъци.

Всички права запазени: Филибелилер.
Позволява се препечатване само с упоменаване на източника и онлайн препратка.

Leave a Reply