Защо оставяме нашата общност да бъде маргинализирана?

Кои я държат във феодална зависимост?

От 1989 година насам, политически партии превърнаха квартал Столипиново в най – голямото гето на балканите с няколко цели.

Целите им са:

– Лесен и евтин електорат

– Източване на финансови средства от ЕС и други незнайни за нас спонсори

– Поле за нападане на беззащитни хора

– Прикриване на големи престъпления или несвършени задължения, избягване от отговорност, когато бъдат в закононарушения и прехвърляне на вина към нас, зада се отклони вниманието от престъпленията извършени от тях или техни хора.

– PR акции за печелене на български електорат, защото мнозинството в България се радват на всяко зло сполетяло малцинство.

Това са само видните неща, които са знайни от всеки.

Ние жителите на квартал Столипиново, а и не само, също така и Аджисан махала(Хаджъ Хасан), Арман и Шекер махали, защо позволихме да ни маргинализират?

Защо все още позволяваме да бъдем кукли на една шепа престъпници, които се мислят за недосегаеми?

Защо след като нашето поколение по някакъв начин е било в открит зиндан, продължаваме да сме затворени и сами им помагаме да унищожат и следващото поколение, тоест децата и внуците ни?

Страх ни е?… От какво?

Не би ли трябвало те да се страхуват от нас?… Защото ние няма какво да губим, освен бъдещето на децата ни?

Апелираме ви да се съвземете, да воювате, но не с оръжия, а с това, да обучим децата си, да им разкажем кой, защо и по какъв начин са ни поставили в това нехайно положение. Да спрем да се продаваме за 20 лева, защото за тази сума продаваме бъдещето на децата и внуците ни.

Бъдете силни и мислете мъдро. Тези, които ви предлагат пари за да гласувате за тях, без значение от коя политическа партия, разберете, че точно те са хората, които няма да работят за нас.

Автор: Сдружение “ЖИТЕЛИ НА СТОЛИПИНОВО” (Абдулсамед Вели)

Всички права запазени: Филибелилер.
Позволява се препечатване само с упоменаване на източника и онлайн препратка.

Leave a Reply