“Стоп на насилието” скандират в подкрепа на Митко от Столипиново

Пловдивчани се обединиха в подкрепа на наш беден съкварталец, който от малък продава чорапи, за да си изкара всеки ден за препитание.

Митко с наведена глава

“За който не е разбрал, този кретеноид скочи да бие Митко, да си избива комплексите на едно от най-добродушните момчета, което познавам. Бих призовал към линч, но няма да слизам на неговото ниво, затова моля за пълен игнор на това “заведение”…” – е само един от призивите в Фейсбук, от очевидец.

Вчера собственик на заведение в Капана нападна любимеца на всички пловдивчани, затова че продавал чорапи на клиентите на заведението му. Споделено беше видео от охранителна камера, което възмути хората:

Кадри от вчерашния ден, разпространени от колегите от Под тепето.

Днес всички национални медии се активираха и съобщиха за инцидента, след като почти всеки втори пловдивчанин показа подкрепата си за Митко във фейсбук, с призиви да се бойкотира заведението Yellowdot.

Митко (в ляво) и Престъпника в костюм (дясно) снимка:Фейсбук

Преди малко пловдивчани се събраха пред заведението, което беше затворено и събуха чорапите си. Изхвърлиха ги пред вратата на заведението в Капана. Дошлите да изразят подкрепата си за Митко българи си купуваха чорапи от нашия съкварталец. Някои после ги раздаваха и на случайните минувачи.

Днес стана ясно, че прокуратурата се е самосезирала по случая. Също стана ясно, че собственикът нападнал Митко е адвокат с извършени и други престъпления в страната.

Снимки от събитието: Репортер на Филибелилер.

Всички права запазени: Филибелилер.
Позволява се препечатване само с упоменаване на източника и онлайн препратка.

Leave a Reply