Непотизмът ли пречи на властта да се справи с боклука в Столипиново?

Какво спира властта да играе трите маймуни, когато става въпрос за боклука в Столипиново?

Наш читател ни изпрати на редакционната поща сигнал за нагла постъпка на вносител на боклуци в Столипиново.

Днес, около 12 часа автомобил с регистрационен номер РВ 56-41 НТ бил засечен от трима столипиновци да изхвърля цял камион с боклук с неясно съдържание и строителни отпадъци на улица “Крайна”.

Гражданина Аслан Шабан, който ни изпрати сигнала разказа, че са тръгнали на саморазправа за да спрат наглите нарушите и каза, че е готов да съдейства на властите за да бъде глобен нарушителя, като ни остави личните си данни и координати за свидетелстване.

Ако и този път при сигнал към институциите не се накажат нарушителите и не бъде публично оповестен за да се уплашат и другите, хората в Столипиново ще загубят напълно надеждата към тях, която и без това липсва“, каза човекът заснел нарушителя.

Медията ни поемаме ангажимент да сигнализираме прокуратурата и общинския инспекторат, както и ОП” Чистота” за сигнала на Аслан Шабан, който ни остави и връзка за контакти при необходимост за да свидетелства при съставянето на глобата, ако ще има такава.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.

Всички права запазени: Филибелилер.
Позволява се препечатване само с упоменаване на източника и онлайн препратка.

Leave a Reply