Има ли нужда кв. Столипиново да си има самостоятелно районно кметство, преценете сами?

Двоен аршин на управление в район “Източен”.

Жител на квартал Столипиново недоволства, защо уличното осветление не се пуска там, където живеят малцинствата?

Кметът на района, както и на града са или с крайнодесни възгледи, които мразят малцинствата или са с чувства на безотговорност и управлението им за тях е бащино наследство?!

От видеото заснето от наш източник се вижда ясно, че булевардите, които разделят частта на жителите на кварталите “Столипиново” и “Изгрев”, като първите са лишени от улично осветление.

Квартал Столипиново е познато с контрабанди, наркотици и още други престъпления според рекламата от други източници, което за нас жителите не е така, защото всяко стадо си има мърша.

Но макар, че е представено, като такова опасно място, общината увеличава рисковете да бъдат извършени и други престъпления в тъмната част на денонощието, като лишава всички жители на този квартал от улично осветление, което ни довежда до мисълта:

– Не се пуска осветление, защото са от малцинствата и няма кой да потърси отговорност;

– Кварталът е престъпен картел, който тайно се подпомага в тъмната част на денонощието да бъдат извършени и незабелязани престъпления

– Авария(която дълго време няма кой да отстрани)

– Безотговорно управление

– Показ към мнозинството българи, че той е патриот и подготовка за следващите избори.

Един коментар

  1. […] на 7-ми декември бяхме публикували видео със заглавие „Доказателство за дискриминационно управление в Пл…, в което местен жител показа видно как ул. Ландос и ул. […]

Leave a Reply