Тази вечер – горя боклук и затворен магазин (ВИДЕО)

Тази вечер в 22:20 часа, отново лумна огън на ул. “Крайна”, срещу бл. 4003. Наш репортер дойде на място до минута, но този път пожарникари не се появиха и пламъците обгърнаха един от затворените магазини. Автомобилите преминаваха покрай пожара, който облизваше и контейнерите за боклук, от които се беше образувало сметището (самите те препълнени).

Пълните казани и преливащият боклук около тях (15.08.2023)

От другата страна на улицата се събраха хора от близките дюкяни, които казваха “Ето вижте, така е всяка вечер! Всяка вечер някъде се пали. Защо този боклук стои тук със седмици?” Действително, купчината боклук в епицентъра на пламъците беше с до 2 метра височина, а околовръст, както е видно на снимките, се беше разляла на десетки метри около препълнените контейнери.

Добре е да се припомни, че пак на ул. “Крайна” беше подпален боклук който стана причина да гори и бус само преди 2 дни. Материалните щети се увеличават.

В квартала се разпространява непотвърден слух, че един човек обикаля и пали сметищата през нощта, и че от “Чистота” са му дали пари за това.

Leave a Reply