Прокуратурата пропуска ключови нарушения в отговор на жалба за Столипиново

Жалба до Пловдивската прокуратура относно сериозни нарушения в квартал Столипиново, свързани със събирането на отпадъци и вреди на публичната инфраструктура.

Тротоар на ул. Ландос разрушен от ОП”ЧИСТОТА”

Жалбата постави въпроса за повредите, нанесени от ОП”ЧИСТОТА” на тротоарните настилки от тежките машини за събиране на отпадъци, които са част от обществената инфраструктура.

След изчакване на отговор, жалбоподателят, който е и главен редактор на медията ни получи писмо от районната прокуратура, което обаче не взе предвид ключовите нарушения, изложени в неговата жалба. Писмото от прокуратурата се съсредоточи върху незаконосъобразно използване на контейнерите за отпадъци и липсата на контрол в района.


Пропускът на прокуратурата да обхване основните нарушения в моята жалба е силно обезпокоителен“, сподели Вели. „Ключовите фактори, като повредите на тротоарите и обществената инфраструктура, не бяха адекватно отразени в техния отговор.”

Моето упорство в тази борба е, че всички нарушения, независимо от техния характер, трябва да бъдат обект на внимание и действие от страна на компетентните институции и смятам, че не трябва да се подбират, а да се вземат предвид всички нарушения описани в жалбата“, добави Вели.

Очаква се решението на районна прокуратура да бъде обжалвано в Окръжна прокуратура и тя да разгледа обжалването и да вземе предвид документите и фактите, които жалбоподателят ще представи, за да бъде постигната справедлива и обективна оценка на случая.

Всички права запазени: Филибелилер.
Позволява се препечатване само с упоменаване на източника и онлайн препратка.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.

Leave a Reply