Управниците (Лидерите) трябва да изпълнят тези три неща:1. Да се стремят към развитието на града
2. Да се отнасят към хората със състрадание и да управляват между тях справедливо
3. Да дадат големите дела в ръцете на достойните.

Даването на големи дела в ръцете на хора, които не са достойни, ще доведе до срив и страдание на страната.

Според легендата Сасанитите оцеляват дълго време, защото осигуряват мира на хората и изграждат градовете си.

Но тъй като те не дадоха големи дела на достойни хора, те в крайна сметка се сринаха.

Защото великите, разумни, знаещи и можещите хора се отдалечиха от държавната администрация и хората, които работеха за собствените си интереси, останаха около управляващия.

Следователно родината им премина в ръцете на други.

Ако и нашите продължават да управляват, като Сасанитите и да вършат същите грешки, ще последваме съдбата на всеки един народ, който го има само в учебниците по история, а някои, дори не са записани в нея.

Снимка: Уикипедия

Сегашните войни вече се водят по няколко начина, тоест има няколко начини на войни.

1. Чрез Сила

2. Чрез финансовата система

3. Биологична война

4. Политическа (дипломатическа)

5. Кибер война

6. Умишлено неограмотяване

Последната се използва в Столипиново. Оставят се децата неграмотни и след което няма нужда да се борят срещу тях в бъдеще, защото няма да има нужда от тях, а те ще имат нужда от образованите. И така, винаги образованите ще са Султаните, а неграмотните ще си останат слуги.

Дали това е по вина на държавата, училището или родителите, това е отделен проблем. Но, ако искате децата ви да не слугуват и да не са винаги жертви във новият световен ред, добре ще да е да не си затваряте очите, а да воювате, да превърнете ВАШИТЕ деца в султани.

21 век сме!

Технологията напредва по-бързо от всичко друго. Мислите ли, че когато децата ви пораснат, ще могат и те да си отворят една сергия и да продадат нещо за да си изкарат и те като вас прехраната? – Не! Защото, след не дълго, освен онлайн магазини нищо подобно няма да съществува.

Мислите си, че ще работят в някоя фабрика на заплата? – Съмнява ме и това! Защото, роботите заменят работната ръка и по тези места.

Единственото спасение на децата ВИ е, да се образоват, да се образоват, да се образоват. Друго спасение няма.

Бъдете истински родители, ако не искате да сте техни бъдещи убийци. Просто е! Дайте им подкрепа да се образоват.

Един коментар

  1. Da tova e istina Iskam da dopılnya çe osnovata za obrazovanieto koeto e i na pırvo myasto da izpratim naşite detca i vnutci na pred utçiliştna podgotovka (detski gradini )koeto vsiçki znaem çee mnogo v polza za prestoyastite uçeniçi i sıotveno tyahnite prepodavateli !!!nadyavamese çe ako se vazpolzvame i prilojim tazi formula na obuçavane koyato beşe neizbejna do 90te godini ste poluçim dobri kadri slet 20tina godini

Leave a Reply