Държавата не е свещена. Свещеното е народът, нацията.

Кое е святото в държавата, както се нарича управленската организация, създадена от трима-петима човека?

Карлово Снимка: dnesplus

Централните офиси на партиите са херцогства в рамките на държавата, която е изплела свой собствен пашкул. Всички партии си имат различен флаг. Ако им се даде възможност, много ясно ще се види, че ще си разпределят и земята. Те обаче не могат да направят това, защото законите им пречат.

Това, което писах горе, са видими от всеки.

От 32 години ги гледаме, пишат си 4-годишни планове за развитие, включени в правителствени(предизборни) програми, влизат в парламента, но 99% са неизпълнени.

Системата или режимът се укрепва чрез привличане на хората. Погледнете хората във фирма “ЧИСТОТА” и вижте как изпълняват задълженията си и то за робски пари, пари с които да не умрат от глад. Ако хората от малцинствата бяха въвлечени в системата и им беше дадена отговорност, днес нямаше да има и малцинствен проблем.

Хората останали без подслон след наводненията ги превърнаха в терен за предизборни реклами. Политикът, който до вчера ревеше всеки българин да дари по една заплата за Украйна(нищо против Украйна), днес, вместо да дари цялото си партийно богатство за тези хора си прави реклама с калните гумени ботуши и лопата в ръка.

Не е единствен той. Последвал го и херцогството Костадиново, който щял да спаси България с думи, а в същото време няма смелост да се изправи срещу пловдивската юристка Елена Гунчева, която се разведе политически от него и започна да пише гнусните му постъпки в неговата секта.

Всички херцогства в България, ако виждаха народа по свещен от властта, тогава всички щяха да си организират платените роби и да ги извозват с автобуси(както го правят на протестите) до местата, които имат нужда от възстановяване. И да им платят да вършат човешка дейност, а не провокативна.

А докато всичко това се случва, всички тези Херцози биха могли да се разделят с 50% от свещените за тях партийни бюджети, които ще са предостатъчни за възстановяването на домовете на вече бездомните хора.

Автор: Абдулсамед Вели

Leave a Reply