“Възможности за Продължаване на Образованието в Училищата СУ ‘Найден Геров’ и ОБУ ‘Пенчо Славейков'”

Всеки, който има желание и стремеж към продължаване на образованието си, има възможността да го направи до 12-ти клас в СУ “Найден Геров” и до 10-ти клас в ОБУ “Пенчо Славейков” в квартал Столипиново, научи медията ни.

Желаещите да продължат ще трябва до 20-ти септември да посетят училището, което са завършили последно. Необходимо е да предоставят удостоверение за завършен клас и лична карта. Удостоверението за завършен клас може да бъде взето от администрацията на предишно училище, където са учили последно.

Един от големите плюсове на продължаването на образованието в тези училища е възможността за учене в самостоятелна форма. Това предоставя гъвкавост и свобода на учениците, които могат да си планират времето според своите нужди. Изпитите се провеждат веднъж в края на срока по предметите.

Записването в тези училища е истинска възможност за всички, които искат да разширят своите знания и да подготвят по-добре своето бъдеще. Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с администрацията на училищата.

Leave a Reply