Ето какво е мнението на Столипиново за ваксините…

Анкета проведена в Столипиново показа мнението на жителите на квартала за ваксинирането им.

Резултатите от анкетата във Фейсбук

В онлайн платформата на квартал “Столипиново” се проведе анкета в която гласуваха 91 души във връзка със започнатата кампания за ваксиниране през миналата седмица.

Според анкетата 66 души отказват напълно да се ваксинират. 13 от тях са избрали да бъдат ваксинирани, а 11 все още обмисляли. Един от участниците вече се е ваксинирал, но квадратчета “СТРАХ МЕ Е” не е кликнато от никого.

Имаше и коментари под анкетата. Ето и част от тях:

А.Ш.: “Колко хора ще искат да им бият ваксина на насред улицата предвид шумотевицата около страничните ефекти, които се получава след ваксината. А да не говорим за смъртните случаи и кой ще поеме отговорността ако се получи нещо от сорта?”

К.К.: “хората са се опитали да докарат всичко при вас, щото знаят че няма да идете до дкц-то, вие пак недоволни”.

А.Ш.: “и какво значи пак сте недоволни… да си видял хората да имат претенций за ваксини и недей да ми думиш че са направили много за хората в махалите за да ми пишеш че пак сме недоволни”

Т.Х.К.: “К.К. в махалата има толкова мръсотия , че хората биха се разболяли , от всякаква болест преди да се разболеят от ковид 21 , да вземат малко да изчистят като хората квартала , да направят тротоари алеи , да засадят някое дръвче та да заприлича горе долу на европейски квартал , квартала няма тротоари , като че ли живеем в някоя пустиня в каменната ера , всичко ни е в ред , те са хванали да ваксинират здрави хора”..

К.К.: “отделен въпрос че така и не успях да им хвана работното време. през седмицата би трябвало да са в дкц-то но вчера в 11ч. вече бяха заключили”

Y.A.: “рано или късно сега не е задължително, но ще бъде задължително ваксинирането и чипирането. Това е целта на ционистите, вярвате, не вярвате, това е истината”.

Дезинформация започна да обикаля по социалните медии, което накара хората да се страхуват от ваксините.

През 2020 година, когато трябваше да бъдат поставени задължителните имунизации сред децата не са поставени, защото точно тогава тръгнаха слуховете за чипирането, за което бяхме писали.

Leave a Reply