ЗАЩО ЛИПСВА СЛУЧАЙ НА ЗАРАЗА В ТУРСКО-РОМСКИЯ ПЛОВДИВСКИ КВАРТАЛ СТОЛИПИНОВО?

Коронавирусната епидемия, която обхваща света, продължава да показва ефекта си в България. Броят на случаите в страната достигна 1400.

В България, която се състои от 28 области, засега случаи на коронавирус са открити почти във всички области. Макар и да има случаи в Пловдив и областта, квартал Столипиново е единствен без случаи.

Според инструкциите на Националния оперативен щаб е обявено, че на здравните работници ще бъде наредено да извършват повече тестове в провинциите, където не се открива коронавирус. Щабът също така отмени блокадите на етническите квартали.

По този повод, както винаги евродепутатът Ангел Джамбазки се изрази по начин, който е наказуем според международното право, европейските директиви и законодателства, както и българският наказателен кодекс. Той настоя така наричаните от него „цигански махали“ да останат блокирани с „принудителни медицински мерки“, защото обитателите им били „с ниска лична хигиена, ниска здравна култура“, върнали се от Европа, където „се занимавали с престъпни деяния“ и подобни.

Расистките изказвания на измисления националист, расист и алкохолик, който бе хванат да шофира пиян преди няколко месеца е недосегаем в България.

Недосегаемият над законен български евродепутат Джамбаски

Прокуратурата и властите се правят, че не чуват, не виждат. Не е редно, не е справедливо и недемократично обикновените граждани да бъдат търсени и заплашвани от полицията за постове и коментари във Фейсбук, а за политическият елит да е свободно да изразяват противоконституционни мнения.

Чрез тази статия призоваваме властите, да подведат под наказателна отговорност евродепутата, както направиха с Волен Сидеров.

Автор: Гл. редактор Абдулсамед ВЕЛИ

Всички права запазени: Филибелилер.
Позволява се препечатване само с упоменаване на източника и онлайн препратка.

Подкрепете ни с минимално дарение за поддръжка на сайта, чрез PayPal от ТУК.

Един коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s