Омразата към малцинствата в България е налице! Какво прави прокуратурата?

Във връзка със снощния пожар в квартал Столипиново в една от фейсбук групите се вижда нивото на културата на някои хора в България.

Споделено е видео, което се снима пожарът в Столипиново в който пожар четири къщи се превръщат в пепел и семействата остават без покриви посред зимата.

Някои хора обаче, колкото и да ги мислят за възпитани, образовани и да ги смятат за хора, просто си показаха културата и възпитанието пред цял свят. И тъй като са писали в публичното пространство, решихме и ние да им помогнем да ги видят повече души, които да преценят, дали заслужават човешко отношение, ако те самите очакват да получат от други.

С тази статия, също така, призоваваме прокуратурата да се самосезира, както и от полицията кибер престъпления да се заемат и да ги открият, ако изобщо сме правова страна.

Коментарите ви ги публикуваме в оригиналният им вид.

Тук се вижда как друг член на групата, която е от български произход, разбира колко са безчовечни коментарите на хората, които коментират арогантно, ако може хора да ги наречем.

Ето и отговора към жената:

Очакваме реакцията на прокуратурата.

2 коментара

  1. Ами крайно време е прокуратурата да се заеме със тая работа от ден на ден става по лошо насаждат омраза тези хора. и работата не върви на добре после ще реват за строените обиди

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s